W-vent.se

OM OSS

 

Om företaget

Ditt givna val för ventilationssystem

W-vent.se är ett ventilationsföretag som har sitt säte i Varberg, men vi åtar oss uppdrag i hela Sverige. Inom företaget finns det en lång erfarenhet inom branschen, vilket ger oss möjlighet att skräddarsy lösningar för våra kunder.

Vi vänder oss både till företag och privatpersoner med våra tjänster där vi erbjuder installation av nya ventilationssystem och service på befintliga. Företaget är även medlem i HanverkareHalland, en sida för lokala hantverkare.

Allt inom ventilation

Skräddarsydda ventilationslösningar för företag och privatpersoner

Varje anläggning är unik och våra kunder har olika krav och önskemål. För att våra kunder ska känna sig trygga utgår vi alltid utifrån kunden och med hjälp av vår kunskap och de resurser vi har skapar vi effektiva ventilationsanläggningar.

Unika skräddarsydda lösningar.

Lång erfarenhet och hög kompetens.

Långsiktigt tänkande och med driftsäkerhet i fokus.

Högkvalitativ service

Vi vill erbjuda våra kunder den absolut bästa servicen, oavsett om det gäller att byta ett filter eller byta värmeväxlare. Målet är alltid att våra kunder ska vara nöjda med hur ventilationssystemet fungerar och det inomhusklimat det ger, oavsett om det är ett företag eller en privat bostad.

För att kunna erbjuda högkvalitativ service har vi även jour dygnet runt så att vi kan bistå med hjälp om det skulle uppstå något problem. Det innebär att när du anlitar oss får du ett tryggt och säkert samarbete där du som kund står i fokus.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss oavsett om du är privatperson eller om det gäller ett företag. Vi hjälper dig med din ventilation.