W-vent.se

TJÄNSTER

Service

Vi erbjuder service på befintliga ventilationssystem för att de ska vara driftsäkra och fungera maximalt. Det är allt från att byta filter till att byta värmeväxlare. Ett gammalt filter är ett smutsigt filter. Om filtret är smutsigt får du ett högre tryckfall vilket leder till högre energiförbrukning.

Filter bör bytas två gånger om året i ett ventilationssystem för att ge maximal funktion så att du får en fräsch luft och ett bra inomhusklimat. Kontakta oss för service.

 

 

Installation

Du kan anlita oss för installation av alla slags ventilationssystem. Vi installerar ventilationssystem som ger ett behagligt inomhusklimat. Ventilationssystemet transporterar bort fukt och föroreningar för att ge en friskare luft.

Oavsett om det gäller en privat villa, större fastigheter eller företag så är vi företaget för dig. Vi har lång erfarenhet och stor kompetens, vilket innebär att vi kan skräddarsy en lösning för dig och din fastighet.

Processventilation

Vi har många års erfarenhet av att installera processventilation, vilket är en ventilation som fångar upp förorenad luft så nära källan som möjligt. Det kan handla om allt från maskiner till verktyg som har integrerade utsug, dragskåp, punktutsug eller liknande.

För att garantera effektivast funktion måste punktutsuget vara korrekt placerat. Det kräver även att ventilationskanaler och rengöringsanordningar är korrekt utformade. Vi har både erfarenheten och kunskapen att installera processventilation på rätt sätt.

 

Våra priser

Varmt välkommen att kontakta oss för att få en offert för det uppdrag du vill anlita oss för. Vi erbjuder inte bara högsta kvalitet på vårt arbete och service. Du kan även räkna med mycket konkurrenskraftiga priser

Se våra priser här intill. Observera att skräddarsydda lösningar och jouruppdrag kan ha ett högre pris. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss oavsett om du är privatperson eller om det gäller ett företag. Vi hjälper dig med din ventilation.